Tom Cruise priznao da je Katie Holmes pobjegla od njega kako bi zaštitila Suri od scijentologije

Tom Cruise priznao da je Katie Holmes pobjegla od njega kako bi zaštitila Suri od scijentologije

Foto: JLP

TOM CRUISE pojavio se na sudu nakon što je podigao tužbu protiv časopisa In Touch i Life & Style zbog objavljivanja članka u kojem tvrde da je napustio svoju kćer Suri.

A prilikom uzimanja izjava u rujnu, koje je sad objavio Radar Online, Cruise je priznao da je Katie Holmes odlučila pobjeći od njega kako bi zaštitila svoju kćer od scijentologije. Osim toga, u suočavanju s tvrtkom Bauer Media, koja je u posjedu spomenutih časopisa, Cruise je priznao da svoju kćer nije vidio punih 110 dana nakon što se odvojio od Holmes te da je Suri u periodu od sredine lipnja do Dana zahvalnosti vidio ukupno 10 puta, ali i da ju je unatoč tomu često zvao i pričao joj priče preko telefona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li scijentologija razorila njegov petogodišnji brak, glumac je isprva odgovorio: "Slušajte, to pitanje me vrijeđa. Takve me izjave vrijeđaju. Kao i u svakoj drugoj vezi, postoji više razina priče. Nema potrebe moju kćer štititi od moje religije". Ali, nakon što ga je odvjetnica pritisnula pitanjem: "I gđa. Holmes nikad nije rekla da je to jedan od razloga zbog kojih vas je ostavila? Kako bi zaštitila Suri od scijentologije?", on je odgovorio: "Ona je to rekla? To je bila jedna od tvrdnji, da".

Usto je dodao i da Suri trenutno nema nikakve veze sa scijentologijom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara