Slavna pjevačica (52): Žalim što se u mladosti nisam više sek*ala i više partijala

Foto: Guliver Image/Getty Images

PJEVAČICA Toni Braxton je u intervjuu koji je dala za The Guardian otkrila da najviše žali što se nije više seksala u mladosti.

"Žalim što se nisam više seksala dok sam bila mlađa. Trebala sam više piti. Trebala sam više partijati. Čak i pušiti više. Mislim da me moj religiozni odgoj spriječio da radim mnoge stvari koje sam trebala raditi. U godinama u kojima sam ja takve stvari više nisu primjerene. To se radi u dvadesetim i tridesetim godinama, a u četrdesetima onda zaradite dovoljno da si platite terapiju", otkrila je 52-godišnja pjevačica.

Otkrila je da je njena obitelj bila veoma religiozna te da su bili Jehovini svjedoci, katolici, da bi na kraju postali članovi Ujedinjene metodističke crkve. "Jednom sam pitala mamu što su to toliko tražili, a ona mi je samo odgovorila: 'A bile su 70-te'", kaže Braxton.

Progovorila je i o svom sinu kojemu je dijagnosticiran autizam. "Voljela bih da ljudi ne shvaćaju autizam toliko krivo. Mom sinu je dijagnosticiran autizam kad je imao tri godine, a ja sad surađujem s humanitarnom udrugom Autism Speak. Blagoslovljena sam", kaže. "Uvijek kažem ljudima da rana dijagnoza sve mijenja, ali i da naša djeca samo drugačije uče, to je sve", dodala je.

Pročitajte više