Tony Cetinski prvi put u Nikšiću: Oduševio tisuće na glavnom gradskom trgu

TISUĆE Nikšićana došlo je na koncert hrvatskog kralja popa na glavnom gradskom trgu. Rijeke ljudi slijevale su se cijelog nedjeljnog popodneva prema centru grada, a trg je bio premali da primi sve one koji su htjeli uživati na prvom Tonyjevom koncertu u Nikšiću. Euforična publika je od prvih taktova otpjevala sve Tonyjeve pjesme, a vidno oduševljeni Tony nije mogao sakriti oduševljenje atmosferom i fantastičnom publikom.

"Još uvijek sam pod  dojmovima koncerta. Hvala Nikšićanima na odličnoj atmosferi. Uživao sam u svakom trenutku i jedva čekam sljedeće druženje sa svojom publikom u Nikšiću", izjavio je Tony Cetinski.

Tony je pjevao i s gradske fontane te poslije poručio oduševljenoj publici: "Hvala dobri ljudi. Nadam se da neće proći ovoliko godina do ponovnog susreta"

Želeći biti što bliže svojim obožavateljima Tony je nekoliko puta silazio s pozornice i pridružio se publici, a ponesen odličnom atmosferom dio koncerta je otpjevao s improvizirane pozornice, to jest, gradske fontane, što je raspametilo sve prisutne na koncertu. Njegov dvosatni nastup publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom i petominutnim skandiranjem njegovog imena: "Vrati se, Tony". Tony je na bis i u glas s oduševljenom publikom otpjevao još nekoliko ultimativnih hitova iz njegove bogate karijere, kultni "23. prosinac", "Od milijun žena" i "Umirem sto puta dnevno".

Da dobra glazba ne poznaje granice, još jednom je dokazala publika u Nikšiću. Znali su baš svaku  pjesmu iako je to bio prvi koncert Tonyja Cetinskog u Nikšiću. "Hvala dobri ljudi. Nadam se da neće proći ovoliko godina do ponovnog susreta", poručio je Tony razdraganoj publici na rastanku.

Pročitajte više