Tisuće ljudi sprdaju film Harryja i Meghan: "Netflix baš ima mu*a ostaviti komentare"

Screenshot: Netflix

MEGHAN i Harry producirali su i snimili dokumentarac u šest dijelova koji će premijeru na Netflixu imati za dva dana. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su dramatične trailere i najavili da će "svoju istinu" reći u dokumentarcu i da pravu istinu o njihovom životu znaju samo njih dvoje.

Ipak, internet ih, sudeći po reakcijama, više ne podnosi.

 

Teaser koji je objavljen prije nekoliko dana pregledan je 7.3 milijuna puta, a novi trailer, objavljen jučer, još milijun ljudi. No, rijetki su oni kojima se sviđa ono što su Meghan i Harry najavili.

Oba klipa na YouTubeu ukupno imaju više od 400 tisuća dislajkova, a ekipa u komentarima je nemilosrdna prema odbjeglom kraljevskom paru. Najviše hejtera ima Meghan kojoj, izgleda, rijetko tko više vjeruje.

"Netflix je baš imao muda pa su ostavili mogućnost komentiranja ovog", "Sjajno je kako su se njih dvoje posvetili da nam ispričaju kako je monarhija užasna pa se ispod potpisali svojim kraljevskim titulama", "Ova žena se izjašnjava kao crnkinja otkako se udala u kraljevsku obitelj, do tada je bila bjelkinja", "Ovo je bio omiljeni član kraljevske obitelji, sad ga nitko ne podnosi", "Užasno je što ovaj tip stalno monetizira majčinu smrt", samo su neki od 16 tisuća komentara ispod trailera.

Gotovo je nemoguće naći komentar podrške za Sussexe ispod trailera na YouTubeu.

Pročitajte više