Transfer lijepe voditeljice sa Sky Sports na BBC zasjenio i londonske derbije

Foto: Instagram

TRANSFER seksi voditeljice Kirsty Gallacher u britanskim medijima gotovo je zasjenio dva velika londonska derbija u drugom kolu Premier lige.

Naime, lijepa voditeljica nakon 20 godina na Sky Sportsu pridružila se ekipi na BBC-u, gdje će s Robbijem Savageom, s kojim je već izvještavala tijekom Svjetskog prvenstva, voditi emisije vezane uz Premiership.

Kirsty je tijekom karijere često bila u centru pažnje zbog provokativnog oblačenja tijekom emisija uživo, a prošle godine dobila je zabranu vožnje na dvije godine, nakon što je uhvaćena tri puta u vožnji preko ograničenja. Tad je krivila "razvodni stres", koji ju je pogodio nakon što joj je propao brak s bivšim ragbijašem Paulom Sampsonom, piše The Mirror.

Njezino prvo uključivanje na novom poslu bilo je i komentiranje utakmica 2. kola Premier lige, u kojem su se odigrala i dva londonska derbija. U prvom Tottenham je slavio protiv Fulhama 3-1, dok je Chelsea svladao Arsenal rezultatom 3-2.

Osim toga, pohvalila se i drugim poslom, na radiju Classic FM, gdje je dobila svoju emisiju.

Inače, Kirsty je zvijezda i na Instagramu, gdje je prati gotovo 280 tisuća ljudi te gdje 42-godišnjakinja često pokazuje svoju zavidnu formu.

Pročitajte više