Transrodni glumac Elliot Page: Bio sam s kolegicom dok je bila u vezi s drugim

Foto: Profimedia

Elliot Page, kanadski transrodni glumac koji se proslavio ulogom u filmu Juno prije promjene spola, otkrio je u svojim memoarima da je imao romansu s holivudskom glumicom Kate Marom. Veza koja je brižno skrivana od medija navodno se dogodila 2014. godine.

Elliot, koji je nekada bio poznat kao Ellen Page, a kao transrodna osoba se predstavio 2020. godine, tvrdi da su on i Kate bili u vezi tijekom snimanja filma X-Men: Days of Future Past te ističe da je Kate u to vrijeme bila zaljubljena u dvije osobe.

Kate je tada bila s Maxom Minghellom, a razišli su se iste godine nakon četverogodišnje ljubavne veze. Glumica poznata iz serije Kuća od karata i filma Fantastična četvorka kasnije se udala za glumca Jamieja Bella, s kojim je dobila dvoje djece. U odlomku iz memoara, koji je na uvid dobio časopis People, Page piše da je Kate Mara bila prva osoba u koju se zaljubio nakon prekida veze.

"Bilo je to neposredno nakon što sam objavio da sam gej. Bilo je to vrijeme istraživanja, ali i razdoblje nakon ljubavnog kraha. Moja veza s Kate, ili kako god to želite nazvati, zapravo predstavlja ustaljenu dinamiku u mom životu. Zaljubljujem se u osobe koje nisu u potpunosti dostupne", napisao je Elliot, koji tvrdi da je Max podržavao Kate kada je saznao za njihovu tajnu vezu.

"Nikad nisam mislila da mogu biti zaljubljena u dvije osobe, ali sada mi je jasno da je to moguće", navodno je Kate rekla Ellen u to vrijeme. Kate i Page snimili su film My Days of Mercy koji je premijerno prilazan 2017. godine, nakon što su okončali navodnu romansu. Page je dodao da je Kate pročitala njegovu knjigu i da će se pojaviti na promociji memoara nazvanih Pageboy u lipnju.

Pročitajte više