Trash parada kiča vol. 2: Ivana Paris u vjenčanici, Alka Vuica u (jedinoj) haljini leopard uzorka

SINOĆ je održana i druga večer glazbenog festivala Mediafest, trash parade kiča koja unatoč najavama estradnog menadžera Zorana Škugora nije Hrvatskom radijskom festivalu "ni do koljena". Baš kao i prve večeri, poznate se moglo izbrojiti na prste jedne ruke, za mnoge izvođače novinarima je trebao šalabahter da bi ustvrdili o kojoj se to "zvijezdi" radi, a celebrityji s A-liste događanje su zaobišli u velikom luku.

Petra Maroja družila se s Vedranom Strukarom, Renato Đošić Renman ponovno se gubio u "voditeljskoj papirologiji", a od izvođača su najviše pažnje plijenile golišave članice grupe Dora koje su, čini se, profulale lokaciju pa na festivalu završile umjesto na gaži u nekom seoskom narodnjačkom klubu. Plesačice spomenute grupe izbacile su sve atribute, a pjevačica je uoči nastupa detaljno pregledala izvedbe Rihanne, Lady Gage i Fergie te pokušala slijediti novi trend hvatanja za međunožje tijekom nastupa.

Po "receptu" prve večeri, i sinoć se festival sastojao od kombinacije mode i glazbe, pa su ovog puta manekenke, među kojima i Kristina Lumbar te Ivana Paris, uskočile u vjenčanice. Pisalo se kako su Ivana i njen dragi Dino Bubičić, s kojim navodno očekuje i dijete, vjenčanje morali odgoditi zbog recesije pa je ovo Ivani bila idealna prilika da odjene bijelo.

Recesija je i u ormaru Alke Vuice. U haljini leopard uzorka koju je odjenula sinoć, vidjeli smo je najmanje na desetak različitih događanja u posljednja dva mjeseca. U spomenutoj je haljini, podsjetimo, između ostalog gostovala u nekoliko emisija te promovirala koncert Siniše Vuce, prošetala špicom i pozirala za intervjue.

Pročitajte više