Tri nove pjesme ekskluzivno na blogu grupe Connect

Grupa Connect od danas na svom blogu nudi download triju novih pjesama - "Majstore", "Još jedan dan" i "Plastika". Potonju je remiksirao poznati DJ Plasticman, odnosno Richie Hawtin, jedan od velikana elektronske glazbe. Nove pjesme na Blogeru nastavak su razvijanja njihovog vrlo posjećenog bloga, koji je do danas zabilježio nešto više od 19 tisuća posjetitelja.

"Blogom i odjekom koji postiže smo vrlo zadovoljni, to je odlična stvar za uspostavljanje veze s publikom, koja preko drugih medija ne može saznati različite detalje iz rada naše grupe", rekao nam je Jura iz Connecta. Vijesti dodaju svakih nekoliko dana, pa se na stranici connect.bloger.hr može saznati zaista sve o grupi koju mnogi kritičari nazivaju velikom hrvatskom glazbenom nadom.

Grupa se ovih dana sprema na put u Srbiju, gdje će gostovati u emisiji Balkan Media TV-a, satelitske postaje koja emitira isključivo glazbene spotove. Pozvani su jer su njihove pjesme iznenađujuće dobro primljene u Srbiji, pa Connect kuje planove za proširenje i izvan ne baš opsežnog hrvatskog glazbenog tržišta.

>>> connect.bloger.hr

D.K.

Pročitajte više