Trifunović i Aca Lukas u svađi zbog vrećice s bijelim prahom: "Okani me se..."

Foto: Instagram

DRUŠTVENIM mrežama već nekoliko dana kruži fotografija koja ne prestaje izazivati reakcije u susjednoj zemlji. Na njoj se Aca Lukas vidi kako leži na kauču, a uz njega je stol s vrećicom bijelog praha.

Fotografiju je objavio i Sergej Trifunović, koji je htio bocnuti Lukasa. "Koja ti je slava? Raznesenje!", napisao je uz fotografiju Trifunović, a silne reakcije natjerale su i folkera da se oglasi. 

"Fotografija je nastala davno, iz zezanja s drugarima. Kakva droga, to je šećer! Mi smo se za***avali, a netko je sad to zloupotrijebio, iz ne znam kojeg razloga. Zar mislite da bih ja poslije svega što sam napravio u životu, dozvolio sebi ovako nešto? Ni kad sam to radio nije bilo moguće da ispliva neka ovakva fotografija, a ne sad. Boli me uho, nemam se za što pravdati", poručio je folker u izjavi za srpske Večernje novosti.

Odgovorio je i Trifunoviću. "Sergej, okani me se. Nit' te pratim, nit' me zanima što objavljuješ, ali me novinari pitaju da komentiram tvoje bljuvotine dok snimam novu pjesmu i gledam svoja posla. To savjetujem tebi, to jest, najbolje bi bilo da gledaš svoja posla, da se držiš glume i ne talasaš. To što kažu da si napisao na društvenim mrežama je tvoja slika i prilika. Ja sam o svojoj poročnoj prošlosti pričao javno, a ti pišeš gluposti iako najbolje znaš kako se raznosi od droge", poručio mu je.

Trifunović je jučer objavio i "pravu fotografiju". "Došli smo u posjed prave fotografije i ovom prilikom se ispričavamo Aci Lukasu. I naravno, čestitamo slavu, malo raznesenje."

Srpski mediji pišu kako su Lukas i Trifunović bili u dobrim odnosima, posebno u vrijeme kad je sniman film Jesen samuraja (2016.), na čijoj su premijeri i pozirali zajedno.

Pročitajte više