Trogodišnja kći influencerice umrla svega šest tjedana nakon teške dijagnoze

Foto: Instagram

KĆI INFLUENCERICE Ashley Stock, koju na Instagramu prati 379 tisuća ljudi, preminula je nekoliko dana nakon svog trećeg rođendana.

Djevojčici Stevie Lynn Stock prije šest tjedana dijagnosticiran je rijedak oblik tumora na mozgu, a liječnici su njenim roditeljima rekli da su šanse da će malena preživjeti nula posto. Ashley je kćer odvela u bolnicu nakon što je primijetila probleme u motoričkim funkcijama.

Na Instagramu je 35-godišnja Ashley objavila da je bila uz kćer kad je ona posljednji put udahnula.

"Stevie Lynn Stock. 3 godine. Začetnica. Čudotvorka. Pružateljica svjetlosti. Iscjeljivačica srca. Plavooka, s osmijehom s rupicama i kovrčavom kosom. Obožavana mala sestra, kći i prijateljica", napisala je.

"U 13:05 Stevie je posljednji put udahnula u našem naručju. Dogodila su se brojna čuda i nebrojeni božanstveni trenuci koje ću opisati kad mi srce ojača. Zasad mi je samo lakše što je našla mir, no istodobno sam slomljena intenzivnom boli koju ne mogu opisati", dodala je.

Objavila je i snimku na kojoj se njega kći igra sa psićem svega nekoliko dana prije svoje smrti. 

S fanovima je 12. travnja podijelila da je njena kći završila u dječjoj bolnici u Los Angelesu.

"Prošle noći je naša skoro trogodišnja kći Stevie primljena u bolnicu zbog ubrzano opadajućih motoričkih funkcija", napisala je i dodala da su liječnici na mozgu djevojčice pronašli poveću izraslinu.

Dva dana kasnije djevojčici je dijagnosticiran difuzni unutarnji pontinski gliom, rijedak oblik raka kod kojeg su šanse za preživljavanje nula posto. Prema liječničkim izvješćima, medijalno trajanje života nakon ove dijagnoze iznosi tek devet mjeseci.

"Slomljeni smo. Moje tijelo nekako uspijeva proizvesti suze, a plač je moj jedini ispušni ventil", napisala je tada Ashley.

Ashley i njen suprug uz kćerkicu imaju i dva sina, desetogodišnjeg Wesleyja i sedmogodišnjeg Sawyera.

Pročitajte više