Trudna Foxy Brown završila u zatvoru

NAKON što je navodno susjedu udarila mobitelom, 27-godišnja reperica Foxy Brown poslana je u zatvor, u kojem će čekati saslušanje zakazano za 7. rujna. Problematičnoj reperici na sudu, na kojem je očajnički molila da joj se smiluju, nije pomogla ni trudnoća - u zadnjih nekoliko mjeseci optužena je za različite prekršaje, ilegalne radnje i laganje pod prisegom, pa je zatvorska kazna, poručili su joj na sudu, bila neizbježna.

Zbog višestrukog kršenja uvjetne kazne, Foxy Brown u njujorškom će zatvoru čekati sljedeće saslušanje, koje je na rasporedu početkom sljedećeg mjeseca. Reperica je, naime, susjedu udarila mobitelom, i to nakon što ju je ova zamolila da stiša preglasnu glazbu koja je treštala iz automobila problematične zvijezde. Osim toga, u njezinom je domu policija našla oružje za koje Foxy, naravno, nije imala dozvolu.

Tu ne završava njeno nepoštivanje zakona - unatoč uvjetnoj kazni, putovala je izvan New Yorka, a ranije ove godine na Floridi je zaposlenicu jednog frizerskog salona pogodila gelom za kosu. U nekoliko je navrata navodno lagala pod prisegom, a policija je tokom ove i prošle godine kod nje našla "nedozvoljene opijate".

Još od 1999. godine, kad se našla na prvom mjestu američke top liste s albumom "China Doll", Foxy nije ostvarila veći glazbeni uspjeh, ali je, zahvaljujući ekscesima, lascivnom ponašanju i vrijeđanju kolega stalno prisutna u američkim tabloidima. Njezin je menadžer jučer izjavio kako su optužbe protiv nje "potpuno lažne", no upućeni tvrde kako je i njemu "puna kapa svega", pa uskoro namjerava dati otkaz i posvetiti se izvođačima koji rade svoj posao, a ne privlače pozornost očajničkim potezima kakvima je u zadnjih nekoliko godina sklona Foxy Brown.

D.K.

Pročitajte više