Trudna i zaručena Penelope Cruz u New Yorku bježala od paparazza

KOLIKO god se Penelope Cruz trudila demantirati glasine o skorom braku s Javierom  Bardemom i trudnoći, toliko paparazzi pronalaze načina da nas uvjere da su glasine koje sve češće i glasnije kruže - istina. Tako su ovih dana lijepu Španjolku i glavnu muzu Pedra Almadovara uhvatili u New Yorku kako jaknom sakriva trbuh, a ujedno otkriva zaručnički prsten.

Penelope, koja je nedavno demantirala glasine o trudnoći, tabloidima je postala vruća roba, što zbog Almadovara koji više i ne pomišlja na snimanje filma bez fatalne ljepotice, što sa ljubavnom vezom sa muškarcem zbog kojeg u kupaonici crvene žene diljem svijeta, a koji je toliko zgodan da ni muškarci ne zaziru od njega. Za svoj posljednji film angažirao ih je Woody Allen i tako na neki način iskomercijalizirao njihovu vezu, ali uz sve tračeve i naklapanja Javier i Penelope bliži su, čini se, no ikad.

Da bi skrenula pažnju s glasina o trudnoći Penelope je u Torontu, tijekom ondašnjeg filmskog festivala izjavila: "Prijatelji su mi već počeli slati poklone i čestitke, a ja sam ih morala uvjeravati da beba nije na putu". Međutim, nedugo zatim ona i Javier uhvaćeni su kako izlaze iz ordinacije uglednog holivudskog ginekologa. Njih dvoje su u vezi dvije godine, a prije toga su niz godina bili prijatelji. Prije Bardema, Penelope je bila u ozbiljnoj vezi s Tomom Cruiseom i Mathewom McConaugheyem.

Pročitajte više