Trudna Nicole Kidman: Ne mogu biti sretnija, ali želim veće sise!

BOSONOGA, trudna i presretna - glumica Nicole Kidman nikada nije izgledala ljepše i veselije. Kako bi ulovila nešto sunčevih zraka i udahnula svjež zrak, danas se prošetala sa suprugom Keithom Urbanom po plaži Bondi u Sidneyu, gdje je otišla kako bi u miru dočekala rođenje svog prvog biološkog djeteta.

Nicole je poželjela napraviti stanku od utegnute glamurozne odjeće na koju ju tjera moda Hollywooda, pa je nabacila nešto jednostavniju i laganiju ljetnu odjeću te odlučila odmoriti se u mirnoj i sunčanoj Australiji.

"Ne mogu biti sretnija od ovoga. U biti, jedino što si želim su - veće sise!", rekla je Nicole, a želja će joj se uskoro ispuniti jer će joj sise narasti zbog trudnoće. Do sada su ona i njezin bivši suprug Tom Cruise posvojili dvoje djece - petnaestogodišnju Isabell i dvanaestogodišnjeg Connora.

Nicole na udaru stručnjaka za botox

Poznato je kako Kidman jako drži do svog izgleda, posebno linije, pa je unajmila osobnog trenera s kojim vježba i trči svaki dan, osim toga, počela se još zdravije hraniti i piti puno vode kako bi se beba rodila što zdravija. Međutim, njezin je izgled nedavno prokomentirao vodeći američki "botoks majstor", dr. Martin Braun, koji je rekao kako Nicole više nema mjeru kad su u pitanju korekcije u izgledu.

"Nicole ubrizgava botoks dva ili tri tjedna prije velikog događaja, pa na crvenom tepihu  uvijek izgleda zamrznuto i čudno", poručio je doktor na konferenciji plastične kirurgije u Queenslandu. Na Nicole Kidman okomila se i dr. Gabrielle Caswell, također stručnjakinja za botoks: "Pretjerala je, posebice na čelu. Trenutno ga ne koristi, vjerojatno zbog trudnoće, a to se najbolje vidi na novim snimkama na kojima joj se zapravo konačno vratila mimika lica".

L.V.

Pročitajte više