Trudna supruga Roberta Zubera: Ne želimo znati spol, ali sigurni smo da nisu blizanci

DIANA ROKO ZUBER, supruga voditelja i novinara Roberta Zubera, u visokom je stupnju trudnoće i priprema se za prvi porod u životu. "Srećom, s hormonima i promjenama raspoloženja nemam nikakvih problema. Bili smo već nekoliko puta na ultrazvuku, ali još uvijek ne znamo kojeg je dijete spola. Iskreno, niti me je briga. Meni je ovo prva trudnoća i prvo dijete tako da mi je svejedno, no ono što sigurno znamo jest da nisu blizanci", rekla nam je HTV-ova voditeljica i novinarka Diana koja se priprema za porod i bolovanje.

"S hormonima sve u redu"

"Ni ne osjećam hormone, sve je u redu, porod se bliži tako da ne stignem razmišljati o tome. Na porodiljnom ću biti godinu dana", nadodala je Diana koja kaže kako je Robert uzbuđen zbog drugog djeteta. Inače, Robertu će ovo biti drugo dijete, jer iz prethodnog braka već ima petogodišnjeg sina Zina.

Dijana Roko i Robert Zuber upoznali su se krajem 2005. godine kad je ona još uvijek bila HTV-ova dopisnica iz Dubrovnika. Doselila se u Zagreb i Robertu potpuno pomutila zaljubljeni um nakon čega su unajmili stan i počeli zajednički život. Robert je poletio u sedmom nebu, zaprosio ljubljenu Dijanu i odveo je pred oltar u dubrovačkoj crkvi Sv. Vlaha. Dvije godine kasnije, točnije krajem prošle godine doznali su kako će postati roditelji.

L.V.
Foto: Sandra Šimunović/Cropix, Index

Pročitajte više