Trzavice u vezi? Seksi Jessica Biel na premijeru filma došla bez dečka

U KOMEDIJI "Easy Virtue" koja se premijerno prikazala na londonskom Leicester Squareu glavnu ulogu tumači Jessica Biel, 26-godišnja glumica iza koje stoje filmovi poput "The Illusionist", "Teksaški masakr motornom pilom" ili "Pravila privlačnosti". Na premijeru je stigla bez svog dečka Justina Timberlakea na kojeg je u zadnje vrijeme pomalo ljuta jer se o njemu govori više nego o njoj, osim toga, Jessica je uvijek spominjana kao "Justinova djevojka". Gdje je točno bio Justin Timberlake za vrijeme velike premijere novog filma njegove djevojke nitko ne zna, a Jessici na to pitanje "nije palo na pamet dati odgovor".

Film "Easy Virtue" baziran je na priči Noela Cowarda koju je prvi ekranizirao veliki Alfred Hitchcock. Bilo je to godine 1928. kad je Alfred napravio nijemi film koji je oduševio svijet. Ovoga puta režije se latio Stephan Elliot, a adaptacije scenarija Elliot i Sheridan Jobbins. Osim lijepe Jessice koja u filmu utjelovljuje Laritu Whittaker, glume Ben Barnes, Colin Firth i Kristin Scott Thomas. Radnja se vrti oko mladog Engleza i njegove uštogljene obitelji, koji se ženi glamuroznom i prebogatom američkom raspuštenicom koja se u južnoj Francuskoj našla povodom godišnjeg odmora. Film je bio nominiran na filmskom festivalom u Torontu.

Ništa od vjenčanja, ništa od bebe

Punim imenom Jessica Claire Biel glumica je koja se kroz život osim glumom bavila i manekenstvom. Nekoliko puta je u intervjuima naglasila kako se panično boji starenja, iako "nikad ne bi pristala na plastičnu operaciju jer se boji rezova i noževa". Ove je godine snimila nekoliko editorijala za prestižne modne časopise, poput GQ-a u kojem se pojavila na naslovnici. U javnosti se ne pojavljuje osim ako mora, a vezu s Justinom skriva maksimalno moguće. Ipak, procurila je informacija kako njih dvoje planiraju vjenčanje koje bi se trebalo dogoditi tijekom ove godine i to na otoku Mustique koji je dio predivnih Kariba. No, njih dvoje se još uvijek nisu vjenčali ni ne govore o toj mogućnosti.

Mislilo se i da je trudna jer je mjesecima odbijala alkoholna pića i tešku hranu, međutim, sudeći po fotografijama s londonske premijere, teško da je lijepa Jessica trudna. O Justinu je kružila priča kako i dalje petlja s bivšom djevojkom Cameron Diaz, ali izvor blizak Jessici je to demantirao riječima: "Justin ima 27 godina i intenzivno razmišlja o braku i djeci. Prvi put se u životu osjeća sigurnim i zato je odlučio pitati Jessicu želi li s njim provesti ostatak života". Glumica i pjevač u vezi su od siječnja prošle godine.

L.V.
Foto: AFP

Pročitajte više