Narodnjak Rajović: "Hrvatski nogometaš dao mi je napojnicu od 139 tisuća kuna"

Foto: Instagram

CRNOGORSKI folk pjevač Boban Rajović nedavno je napunio Splitsku Arenu, a priprema i vjerojatno jednako posjećen koncert u Zagrebu. U nedavnom intervjuu za Informer otkrio je razna iskustva koja je dosad imao u karijeri, ali i koliku je napojnicu dobio od našeg slavnog nogometaša.

Tijekom glazbene karijere često je imao bliske susrete s kriminalcima: "Prije jedno desetak godina u Sutomoru su kriminalci vadili pištolj na mene. Nisam im htio ispuniti glazbenu želju. Onda je jedan među njima stavio pištolj mom kolegi iz benda na koljeno i rekao: 'Stari, hoćeš ti pjevat' ili da pucamo?" Rekao sam mu da sam se tih scena nagledao u životu, pa ako hoće, neka zapuca. Samo je vratio pištolj u pojas i onda smo se izmirili", prisjeća se pjevač jednog od neugodnih događaja.

No, nisu svi kriminalci takvi, tvrdi Rajović: "Evo na primjer Šarići. Njima sam pjevao na privatnoj zabavi i stvarno su galantni".

Boban Rajović popularan je i među hrvatskim nogometnim reprezentativcima, koji ne štede novac na svog omiljenog zabavljača. "Najdraža napojnica mi je ona od Matea Kovačića, nogometaša Real Madrida. On mi je dao 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se vratio u diskoteku. Napojnica je bila toliko slatka jer nitko u dvorani nije primijetio da mi daje novac jer bi samo smotao onu ljubičastu novčanicu i stavio mi je u džep", otkriva Rajović.
 

Pročitajte više