Turbofolk zvijezdi koja je pjevala na Mamićevoj svadbi postavili bombu ispod auta u Americi

Foto: Instagram

DOK je nastupala u diskoteci u Miamiju nepoznati muškarci montirali su eksplozivnu napravu ispod automobila kojim je srpska turbofolk zvijezda Rada Manojlović, koja je nedavno pjevala na svadbi Marija Mamića, došla.

Incident se navodno dogodio prije dvije godine, a policija je prekinula koncert i deaktivirala bombu, saznaje Kurir

32-godišnja pjevačica sa svojim timom stigla je oko ponoći. Vozač ih je dovezao ispred diskoteke, nakon čega je parkirao automobil na rezerviranom mjestu. Oko tri sata poslije ponoći nastao je pravi kaos. Redari kluba opazili su dva muškarca koji su se s torbom kretali oko njezinog automobila. Nisu htjeli riskirati pa su odmah pozvali policiju, tvrdi izvor za srpske novine.

Dodaje kako je nastup odmah prekinut, a tijekom akcije nekoliko policajaca opkolilo je pjevačicu koja se poprilično uplašila. 

Nakon što je bomba uspješno deaktivirana automobil je odvezen u policiju. Kasnije se ispostavilo kako je eksploziv postavljen na krivo vozilo i da je pjevačica mogla biti samo kolateralna žrtva.

"O tome nikad nisam htjela pričati. Hvala bogu, sve je završilo kako treba. Smatram da nema potrebe praviti senzaciju od toga. Neugodnosti se događaju, ali ja se trudim da im ne dajem na značenju. Sada radim na novim pjesmama i jedva čekam sljedeću godinu, kad ću ponovo otići na turneju po Americi", rekla je za Kurir.

Pročitajte više