Turist naručio odrezak bez gledanja cjenika pa ostao u šoku kad je dobio račun

Foto: Instagram

BRITANSKA boksačka legenda Ricky Hatton našalio se kako se probudio u "lokvi je*enih suza" nakon što je shvatio kako je potrošio 920 eura (oko 6800 kuna) za jedan odrezak na Mykonosu.

40-godišnjak i njegova djevojka Charlie tijekom odmora u Grčkoj račun u restoranu Nammos u Mykonosu platili su čak 1927 eura (oko 14.200 kuna), a ono što je bivšeg boksača najviše iznenadilo bila je cijena Kobe ribeye steaka.

"Upravo se probudio jutros u lokvi jebenih suza. To dobijete kad ste debelo pohlepno govno", našalio se uz račun koji je jučer podijelio na Instagramu. Kasnije je objasnio kako uopće nije gledao cijenu već je samo naručio odrezak.

Hatton je naručio i bocu šampanjca od 490 eura, a još nekoliko stavki na računu neke je iznenadilo, unatoč tome što je poznato koliko je Mykonos luksuzan i skup. No čini se kako su prošle mušterije restorana bile manje impresionirane cijenama u Nammosu, sudeći prema recenzijama koje su ostavili na TripAdvisoru.

"Precijenjen, pretenciozan, loš stav osoblja i loša usluga", jedan je od komentara tamo. "Apsolutno sramotno rasipanje novca i daleko najgore iskustvo na plažnom klubu s kojim smo se ikada susreli, a intenzivno putujemo", "usluga je nevjerojatno loša u Nammosu, od minute kad dođete. Hrana je ok, no definitivno nije vrijedna cijene", još su neke od recenzija.

Račun je mnoge iznenadio i na Instagramu. "Je li ga Kobe Bryant spremao?", jedan je od komentara Hattonovih pratitelja. "Tvoj račun mogao bi platiti ljetovanje za čitavu moju obitelj", pisali su drugi.

Pročitajte više