Tuži Twitch jer tvrdi da je ozlijedio penis zbog vrućih dekoltiranih igračica

Screenshot: Twitch

AMERIKANAC tuži streaming platformu Twitch jer tvrdi da su krivi za njegovu ozljedu penisa.

Erik Estavillo tuži platformu za videoigre za 25 milijuna dolara, a osim toga želi da Twitch izbaci više streamerica s platforme.

Estavillo je tijekom godina pokušavao tužiti brojne druge platforme i izdavače. Na njegovoj meti našli su se Blizzard, Nintendo, Sony i Microsoft, no ni jedna tužba nije mu prošla.

Samoprozvani ovisnik o seksu kaže da Twitch pogoršava njegov problem jer mu prikazuje brojne seksualno sugestivne žene. Žalba je podnesena Vrhovnom sudu okruga Santa Clara u Kaliforniji, prenosi New York Post.

U tužbi je spomenuto da je Estavillo jednom prilikom ejakulirao na svoje računalo dok je bio na Twitchu, što je izazvalo mali požar na njegovom računalu i privremeni nestanak struje u njegovom stanu.

Navodi se i kako je tužitelj kupio seks igračku koja je bila nekorištena prije Twitcha, a koju je počeo koristiti kad je gledao streamerice. Tužba nadalje govori i da je Estavillo povrijedio mrežnicu buljeći satima "u grudi djevojaka" te da mu je neugodno kad ga ljudi pitaju zašto su mu oči krvave.

Čitava tužba može se vidjeti ovdje. Amouranth, Quqco, ST Peach, JadetheJaguar, Pink_Sparkles, Valeria7K samo su neke od streamerica koje se spominju u njoj.

Ranije ove godine Twitch je zabranio korisnicima da pokazuju stražnjice i grudi tijekom streamova. Kao dio smjernica, streamerima je rečeno da mogu pokazati dekolte, no ne i bradavice, odnosno genitalije.

Pročitajte više