TV voditeljici banka ne dopušta da dođe do novca, boje se da nije pri zdravom razumu

Foto: Profimedia.hr

VODITELJICA Wendy Williams (57) zahtijeva da joj se omogući pristup njenom bankovnom računu nakon što joj ga je banka zamrznula. Williams je poslala sudu podnesak kojim traži da joj banka Wells Fargo omogući da upravlja svojim računom, kojem ne može pristupiti tjednima. Za cijelu situaciju optužila je bivšu financijsku savjetnicu koja je navela da voditeljica nije pri zdravom razumu te ne može sama brinuti o svojim financijama.

"Ovaj zahtjev rezultat je odbijanja banke Wells Fargo da mi ponovno omogući pristup mojim osobnim, poslovnim i investicijskim računima te da odmrzne moju imovinu, što mi je uzrokovalo i još uvijek uzrokuje neposrednu i nepopravljivu financijsku štetu meni, mojoj obitelji i mom poslu", stoji u podnesku koji je William podnijela uz pomoć odvjetnice Celeste N. McCaw, a do kojeg je došao Page Six.

"Više od dva tjedna Wells Fargo je u nekoliko navrata odbio moje zahtjeve za pristupanjem mojoj financijskoj imovini, koja iznosi nekoliko milijuna dolara", nastavlja Williams i dodaje: "Podnijela sam nekoliko pismenih zahtjeva i posjetila nekoliko podružnica banke na području južne Floride u nastojanju da se ovo pitanje riješi izvan sudnice."

Voditeljica showa Ask Wendy navela je i da zbog cijele situacije nije mogla podmiriti određene obveze, poput isplate svoje hipoteke i plaća svojim zaposlenicima. Wells Fargo pak tvrdi da su njene račune zamrznuli nakon što je financijska savjetnica Lori Schiller navela da je Williams "narušenog duševnog zdravlja", što voditeljica žestoko opovrgava.

Kako kaže, savjetnici je otkazala suradnju zbog njenog neprikladnog ponašanja kad su u pitanju njeni računi. "Čini se da je Schiller bila i još uvijek je nezadovoljna tom odlukom, a žalosti me da Wells Fargo i ja nismo mirno riješili ovaj spor", dodala je.

Schiller nije odgovorila na zahtjev Page Sixa za komentarom, a glasnogovornik Wells Farga odgovorio je u priopćenju: "Prioritet Wells Farga je financijska dobrobit gospođe Williams i očuvanje njezine privatnosti. Kao što smo izrazili na sudu, Wells Fargo je otvoren za suradnju s odvjetnicom gospođe Williams."

Williams svoj show nije vodila od srpnja 2021. zbog zdravstvenih problema, a mediji su pisali da su njezini suradnici otprije zabrinuti za njeno zdravlje zbog ovisnosti o alkoholu. Tvrde da je prije odlaska u bolnicu konzumirala alkohol svaki dan, čak i tijekom snimanja emisije The Wendy Williams Show.

"Wendy je pila svaki dan, čak i dok je snimala emisiju. Njezini zaposlenici su zabrinuti, ali nitko ne želi ništa reći jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a jedino kad je bila trijezna je bilo dok se oporavljala od alkohola. Njoj ne treba talk show, njoj treba pomoć", ispričao je izvor blizak voditeljici za strane medije. Dodao je kako su često znali osjetiti miris alkohola u njezinoj blizini. 

U rujnu se zarazila koronavirusom, koji je dodatno zakomplicirao njezino zdravlje. Voditeljica boluje od limfedema, zbog kojeg su joj stopala otekla od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva.

Pročitajte više