U avionu joj rekli da se mora pokriti: "Da imam manje grudi ne bi bilo problema"

Foto: Instagram

ZRAKOPLOVNA tvrtka se ispričala putnici nakon što joj je osoblje reklo da prikrije svoju "neprimjerenu" odjeću. 

Isabelle Eleanore iz Australije neugodno iskustvo podijelila je s pratiteljima na Instagramu.

Kako je rekla, osjećala se poniženo nakon što joj je kabinsko osoblje reklo da njezin crni top nije primjeren za let avionom. Model OnlyFansa rekla je da joj je osoblje Jet Stara naložilo da se pokrije.

"Ne možete nositi bikini", navodno su joj rekli.

Isabelle je tada odjenula zaštitni prsluk koji je nosila preko svog crnog topa, zbog čega se osjećala degradirano i posramljeno pred suputnicima. 

"Napravili su toliko ogromnu scenu kad sam zakoračila u avion i natjerali me da čekam pred svima dok su tražili nešto čime bi me prikrili", ispričala je u svom Instagram storyju.

"Tada sam morala prošetati sve do svog sjedala noseći ovaj prsluk. Ovo je diskriminacija i poniženje Jet Star Australije. Očito mi je top premalen i nisam mogla letjeti a da se ne pokrijem. Da sam imala male grudi, jamčim da ne bi ništa rekli", kazala je Isabelle.

Govoreći za Nine News o incidentu, Isabelle, koja je putovala sa suprugom Jeremyjem Szwarcbordom, rekla je da se osjećala kao žrtva.

"Pogledala je kartu, a zatim pogledala u mene i rekla 'o, imate li džemper koji možete nositi?' i prvo sam pomislila da se brine da će mi biti hladno. Međutim, žena iz osoblja je nastavila i rekla mi da ne mogu nositi bikini. Rekla sam joj da je to top, ali primorali su me da odjenem prsluk", ispričala je ogorčena Isabelle.

Jet Star, koji je u vlasništvu Qantasa, kasnije se ispričao Isabelle zbog nesporazuma oko situacije i izjavio da zrakoplovna tvrtka nema politiku prema topovima.

"Kontaktirali smo Isabelle zbog njezinog nedavnog iskustva i ispričali smo se zbog načina na koji je riješena situacija", kazali su predstavnici Jet Stara za Mirror. 

Pročitajte više