U Dubrovniku će se snimati četvrta sezona američke akcijske TV serije

Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

DUBROVAČKO-AMERIČKA produkcijska kompanija Embassy Films objavila je takozvani casting call, odnosno poziv za statiste, piše Dubrovački vjesnik. Naime, sredinom veljače ove godine u Dubrovniku će se snimati američka akcijska TV serija. Za snimanje traže muške i ženske statiste u dobi od 18 do 70 godina.

"Mogu samo reći da se radi o američkoj akcijskoj TV seriji u produkciji Amazona odnosno Paramounta, da se radi o četvrtoj sezoni serije i to je zasad sve, ne smijemo otkrivati ni najbezazlenije detalje", poručila je Erika Milutin, vlasnica Embassy Filmsa. Snimanje će trajati oko dva tjedna te će članova produkcijske ekipe biti toliko da će se za njih otvoriti hotelski kapaciteti.

"Neće ekipe biti ništa manje nego na bilo kojem drugom snimanju koje smo radili, to je takav posao. Bit će ih jako puno. Dubrovački hoteli morat će primiti ekipe", dodala je Milutin. U Dubrovniku su se ranije snimale serije poput Igre prijestolja, serija filmova Ratovi zvijezda i Robin Hood.

Inače, Amazon i Paramount u zadnje vrijeme slove kao kuće koje po epizodi određenih serija troše i do 10 milijuna dolara.

Pročitajte više