U iščekivanju utakmice: Hrvatske WAGsice stigle u Katar, uživaju u restoranima

Foto: Instagram

HRVATSKA REPREZENTACIJA u petak od 16 sati igra protiv Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Najveća podrška Vatrenima su njihove supruge i djevojke koje se pred utakmicu zabavljaju u Kataru.

Izabel Kovačić, supruga reprezentativca Matea Kovačića, objavila je na Instagram Storyju fotografiju iz jednog luksuznog restorana u Dohi. Fotografirala je kako nazdravlja pjenušcem, a Helena Livaković, supruga vratara Dominika Livakovića, prenijela je Izabelin Story.

Inače, britanski The Sun je Izabel nedavno proglasio najpopularnijom hrvatskom WAGsicom. To potvrđuje i njezin Instagram na kojemu je prati više od 400 tisuća ljudi. Više pratitelja od Izabel Kovačić ima samo Raquel Mauri, supruga Ivana Rakitića, ali je ona izuzeta s liste jer se Raketa oprostio od reprezentacije.

Ranije je Izabel s Vanjom Modrić u Kataru uživala u šopingu, a s njima se u društvu našla i manekenka Adriana Lima.

U Katar je stigla i Josipa Perišić koja će s tribina biti velika podrška svom suprugu Ivanu Perišiću. Na Instagram Storyju podijelila je nekoliko fotografija iz Katara.

Stigla je i supruga nogometaša Marka Livaje Iris Rajčić. Ona je jedna od rijetkih koja se još uvijek nije pojavila na tribinama, a društvo će joj u Kataru praviti i Ana Gruica.

Trenutno je u Kataru i Ivana Vida, supruga reprezentativca Domagoja Vide.

Podsjećamo, Hrvatska je u svom šestom nastupu na svjetskim prvenstvima treći put stigla do četvrtfinala.

"Nije bilo puno vremena za pripremu, prebrzo dolaze utakmice. Borna Sosa je trenirao, konkurirat će za utakmicu. Nećemo raditi puno promjena. Ulaskom u četvrtfinale napravili smo veliki uspjeh. Igramo protiv najvećeg favorita, spremni smo, trudit ćemo se, čeka nas jako teška utakmica, a Brazil je favorit", rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Pročitajte više