U mačjoj hrani našli otrov za štakore i optužili Maju Blagdan, pjevačica odgovorila na optužbe

Foto: Facebook

NA VIŠE Facebook stranica udruga i organizacija koje se bore protiv zlostavljanja životinja ovih dana osvanula je objava u kojoj se pjevačicu Maju Blagdan optužuje za trovanje mačaka u dvorištu zgrade u kojoj živi.

Ako je vjerovati objavi jedne korisnice, u dvorištu zgrade u Ulici Andrije Hebranga u Zagrebu u posudi s mačjom hranom pronađen je otrov za štakore koji je navodno bio namijenjen dvjema mačkama koje tamo borave, a o njima brine jedna stanarka koja ih redovito hrani, a uz to ih je i sterilizirala te cijepila protiv zaraznih bolesti.

Maja Blagdan je prozvana jer je kao predstavnica stanara navodno za uklanjanje mačaka iz dvorišta pisala peticiju još lani. U komentarima su je brutalno napali pa se odlučila i sama oglasiti. 

"Slijedom pitanja i prozivki na moj račun koji, čini se, posljednjih nekoliko dana pristižu sa svih strana, nema mi druge nego da vam se obratim. Naime, neopravdano sam dovedena u vezu sa slučajem trovanja mačaka u dvorištu u kojem se nalazi zgrada u kojoj stanujem. Susjeda koja je prijavila slučaj trovanja neutemeljeno me javno proziva i okrivljuje za ovaj nemili čin. Nemam nikakve veze s počinjenim, niti znam tko je počinitelj te osuđujem ovakvo zlodjelo. Kao predstavnik stanara u svojoj zgradi, ni na koji način ne odgovaram za ponašanje ostalih susjeda kako u svojoj, tako i u okolnim zgradama s kojima dijelimo dvorište. Kao javnoj osobi moje se ime zloupotrebljava u kontekstu ovog nemilog događaja te već nekoliko dana trpim uznemiravanje i javne uvrede. Ljubazno molim da me se dalje ne dovodi u vezu s ovim slučajem", napisala je pjevačica. I dok od prijatelja i pratitelja dobiva komentare podrške, na Facebooku se mnogi i dalje pitaju kome vjerovati.

Pročitajte više