U novom filmu o serijskom ubojici pozornost ukrala gola stražnjica Zaca Efrona

Screenshot: Netflix

NETFLIX je napokon objavio dugoiščekivani film o jednom od najkrvoločnijih serijskih ubojica u povijesti, Tedu Bundyju, ali svu je pozornost ukrala obnažena stražnjica zgodnog glumca Zaca Efrona. 

U filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile Zac Efron glumi zloglasnog Bundyja, a u filmu se u nekoliko navrata pojavljuje razgolićen. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, čini se da je najviše pozornosti privukla scena u kojoj je Zac potpuno gol, a obožavateljice su, izgleda, osobito oduševljene njegovom stražnjicom. 

"Guza Zaca Efrona me upravo ubila i vratila natrag u život."

"Ako želite vidjeti guzu Zaca Efrona, za što vas ni malo ne krivim, nećete biti razočarani."

"Netflix je toliko platio za film o Tedu Bundyju, samo da bismo mogli vidjeti guzu Zaca Efrona."

"Guza Zaca Efrona bila je najbolji dio filma."

Inače, kad je Zac Efron odabran za ulogu Teda Bundyja, neki su se pobunili smatrajući da će njegova privlačna vanjština doprinijeti glamuriziranju ovog serijskog ubojice. 

>>>Priča o jednom od najokrutnijih serijskih ubojica svih vremena izaziva jezu<<<

Film se bazira na knjizi Bundyjeve bivše djevojke Elizabeth Kendall i više je fokusiran na njegovu osobnost i privatni život nego na sama ubojstva. 

Ted Bundy je priznao ubojstva 30 žena, koja je počinio između 1974. i 1978., a Netflix je nedavno o njemu izbacio i dokumentarnu seriju koja, između ostalog, sadrži i snimke razgovora s njim nakon uhićenja

Pročitajte više