Ako vam bivši nisu ostali u lijepom sjećanju, zašto po njemu ne biste nazvali žohara?

Foto: Shutterstock

SVATKO od nas ima barem jednog bivšeg ili bivšu uz koje nas ne vežu lijepe uspomene. Ako niste u romantičnom raspoloženju, a želite se riješiti nakupljenog bijesa zbog bivše ljubavi, postoji odlično rješenje. U Zoološkom vrtu u San Antoniju možete imenovati žohara ili štakora po svom bivšem partneru. 

"Budite dio globalne senzacije i iskorijenite svoju prošlost te podržite plemeniti cilj uz prikupljanje sredstava u sklopu kampanje Cry Me a Cockroach. Simbolično nazovite žohara, štakora ili povrće po svom bivšem, a zoološki vrt San Antonio pomoći će vam zgnječiti prošlost. Mi ćemo biti pravi iscjelitelj vašeg slomljenog srca tako što će vašim odabirom nahraniti nekog našeg stanara. Crowdfunding je privukao pažnju svijeta lani, a ove godine će biti još senzacionalniji", stoji u kampanji prikupljanja sredstava.

Donacija u spomen na bivšeg / bivšu

Oni koji žele sudjelovati mogu donirati 5 dolara (oko 4.60 eura) za povrće, 10 dolara (oko 9.22 eura) za žohara ili 25 dolara (oko 23.05 eura) za glodavca putem web stranice zoološkog vrta.

Gosti tada mogu označiti "posvetiti moju donaciju u čast ili u spomen na nekoga". Zatim će dobiti digitalnu čestitku za Valentinovo koja se može preuzeti i koja pokazuje njihovu podršku akciji prikupljanja sredstava Cry Me a Cockroach. Zoološki vrt uvjerava one koji žele sudjelovati da žohari potječu od profesionalnih uzgajivača, a o koloniji se brine Odjel za gmazove u Kući za gmazove.

Zoološki vrt također koristi samo prethodno smrznute glodavce i povrće kao što su zelena salata, kupus i drugo lisnato povrće. Zoološki vrt u San Antoniju u Teksasu prostire se na više od 50 hektara i dom je više od 750 vrsta, od kojih su neke ugrožene ili izumrle u divljini, a godišnje ga posjećuje više od milijun ljudi. 

Pročitajte više