U Supertalent stiže bivši MMA borac koji je postao vitez: "Živim u šumi"

Foto: Press

NA REDU je treća audicijska epizoda Supertalenta, a pozornicu će ove nedjelje doslovno zapaliti Denis Dejanović iz Istre koji će pred žirijem i publikom izvesti uzbudljiv performans s vatrom. Vatra će sama po sebi privući pažnju žirija, pa će tako Martina otkriti da od djetinjstva ima umjerene piromanske sklonosti, a zanimaciju gledatelja sigurno će potaknuti i njegova nesvakidašnja životna priča.

Naime, Denis sudjeluje u srednjovjekovnim borbama, a upravo na to povijesno razdoblje podsjeća njegov životni stil. "Skoro da živim srednjovjekovni stil pošto živim u šumi. Voda, struja - sve je ograničeno. Nisam, kako bi se reklo, samoodrživ, ali idem prema tome", otkrio je Denis koji je svoj nekadašnji život odlučio promijeniti iz korijena.

Živi u prirodi

Iako se dugi niz godina bavio MMA borbama, odustao je od tog zanimanja, a sa svojom ušteđevinom kupio je imanje u blizini mora i od tada živi u prirodi. Što je više boravio na svom imanju, to je manje doticaja imao s civilizacijom te je među ljude odlazio samo kada je to bilo nužno.

"Krenuo sam u srednjovjekovni stil života i življenja u prirodi jer mi je dosadio ovaj monotoni život koji nam svakodnevica pruža. Nisam mogao naći sebe u tome i odvojio sam se od ljudi, krenuo sam graditi svoj život u prirodi", objašnjava Denis te otkriva da takav životni put nije oduvijek bio lagan jer su ljudi u početku osuđivali njegovu odluku da se izolira od suvremenog svijeta.

Pročitajte više