U Zagrebu se otvorio fitness kakav još niste vidjeli

Foto: Luka Šangulin/Index

GOTOVO 1500 četvornih metara u samom centru Zagreba, točnije u novom Branimir centru, odsad je posvećeno fitnessu, i to na najvišem svjetskom nivou. OrlandoFit Fitness Branimir svojim programom, novostima i dizajnom odudara od ostalih sličnih mjesta, i to prvenstveno zahvaljujući Orlandu Lopcu koji je otvaranjem ovog centra ostvario dječački san.

"Sve ono što jer bilo unutra smo srušili do temelja, stropove, zidove... Iznijeli smo preko 12 kamiona šute i dobili jedinstveni koncept nečega čega se ne bi posramili LA i New York. Na kraju krajeva, već smo u kandidaturi za deset najljepših fitnessa na svijetu", kaže nam Orlando Lopac o fitnessu koji je pun novosti za sve ljubitelje zdravog života.

"Htio sam sa svojim ljudima oblikovati mjesto gdje će ljudi doživjeti novu dimenziju, nešto što će ljudima dati dojam da žele ići tamo makar samo zato što im je ugodno", otkriva Orlando i dodaje da je za dio izgleda novog prostora zaslužan i dizajnerski tim iz Brigade.hr.

Jedan od najvažnijih detalja nove zagrebačke fitness meke svakako je boksački ring, smješten u samom centru fitnessa, okružen vintage boksačkim vrećama.

"Ring i sve vezano za njega izradile su hrvatske tvrtke, osim platna koje smo morali naručiti izvana jer je površinom bilo veliko za naše proizvođače", otkriva Orlando.

Cardio zona s više od trideset traka za trčanje (na kojima možete uživati u virtualnoj šetnji, YouTubeu, društvenim mrežama...), višenamjenska dvorana za različite grupne fitness programe, velike višemetarske švedske ljestve te velika cross fit zona samo su neki od detalja kojima su se mjesecima uoči otvaranja bavili dizajneri i sportski stručnjaci. 

Finske saune napravljene su od biranog drveta lipe i opremljene su najsuvremenijim pećima i automatikom, a prostrane svlačionice imaju više od 200 ormarića i klupe od hrastovog drva.

Zahvaljujući staklenom piktogramskom stropu, u centar odozgo mogu zaviriti i slučajni prolaznici, dok višenamjenska dvorana za grupne programe nudi svu silu popularnih fitness rješenja, poput klasičnih aerobik programa, funkcionalnih treninga, TRX i fitness boxinga, specifičnih treninga na svili, pole šipkama i visećim obručima.

Pročitajte više