Udala se Gisele Bundchen, najbolje plaćena manekenka na svijetu

IAKO je otac Toma Bradyja, zvijezde američkog nogometa, nedavno oštro demantirao vijest vezanu za zaruke njegova sina, čini se kako možda ni on nije bio upućen u Tomove namjere. Naime, dugonoga brazilska manekenka Gisele Bundchen i Tom Brady su se napokon vjenčali. "Sve su to tračevi, sami tračevi. Mi ne znamo ništa o tome. Nitko me nije obavijestio. Razgovarao sam sa svojim sinom i nije imao ništa za reći na tu temu", izjavio je Tom Brady stariji.

Malo i privatno vjenčanje popularnog para se održalo jučer u Santa Monici, a prema nekim izvorima bilo je čak romantičnije nego zaruke. Podsjetimo, visoko iznad istočne obale u privatnom, ekskluzivnom avionu uz bijele ruže i šampanjac zvijezda američkog nogometa zaprosila je svoju Gisele te joj je poklonio najljepši poklon za Božić, dijamantni prsten.

Mladenka je zablistala u čipkastoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana

Inače prelijepa manekenka, Gisele je zablistala u pripijenoj čipkastoj haljini poznate modne kuće Dolce & Gabbana. Osim najbolje plaćene manekenke njihove kreacije su nosila i tri psa koji su pratili mladenku do oltara. Da je to bila ljubav na prvi pogled, svjedoči i činjenica da je Tom, nakon što se upoznao s Gisele ostavio svoju djevojku, glumicu Bridget Moynahan, koja je bila u trećem mjesecu trudnoće.

Što se Giselinih prijašnjih veza tiče, Tom nije prvi dečko koji je poznat javnosti. Naime, Gisele je je 2005. godine ljubovala sa zvijezdom Titanica Leonardom DiCapriom koga su mnogi smatrali njezinim budućim suprugom, no nagađanja se nisu obistinila. Mnogi kažu kako manekenka, zbog koje mnogi dečki imaju momentalnu erekciju, ima najbolje noge na svijetu dok su i njezine grudi koje su dosada krasile mnoge naslovnice poznatih modnih časopisa isto tako vrlo omiljene među muškom populacijom.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više