Udala se Iva Majoli, objavljena njena fotka u vjenčanici

Foto: Instagram

IVA MAJOLI danas se u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. Ivine prijateljice objavljuju fotografije s vjenčanja.

Jedna od uzvanica je i Ivina prijateljica i bivša tenisačica Mara Santangelo. Ona je objavila fotografiju s Ivom i pokazala u kakvoj vjenčanici se udala. 

Majoli je za vjenčanje odabrala bijelu haljinu s prorezom na nogama te V-izrezom koji je naglasio njen dekolte. Uz haljinu nosila je i sako sa srebrnim detaljima. Cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama. U rukama je držala buket bijelih ruža.

Objavila kako teku pripreme za svadbu

Bivša tenisačica ranije je pokazala kako se priprema za vjenčanje. Objavila je fotografiju na kojoj se uz buket ruža i šampanjca mogu vidjeti šljokičaste salonke brenda Christian Louboutin uz fotografiju na kojoj piše znakovita poruka: ''I tako počinje avantura."

Podsjećamo, tenisačica je sredinom rujna podijelila niz fotografija sa svoje djevojačke zabave, na kojoj je zablistala u jednostavnoj crnoj haljini i s ukrasnim velom na kojem je pisalo "mladenka" te lentom s natpisom "uskoro mladenka". 

Ivi je ovo drugi brak

Da je Majoli u vezi s Calegarijem doznalo se tek ovog ljeta zahvaljujući fotografijama s njenog rođendana, na kojem je bio i on. Nije poznato koliko dugo su već skupa. 

Ivi će ovo biti drugi brak. 2012. razvela se od savjetnika za financije i menadžment Stipe Marića nakon šest godina braka. S Marićem Iva ima 16-godišnju kćer Miju.

Pročitajte više