Udala se Petra Ecclestone: Na raskošnoj ceremoniji pjevao Eric Clapton i Black Eyed Peas

PETRA ECCLESTONE vjenčala se na raskošnoj ceremoniji u Rimu za Jamesa Stunta. Kći Bernieja Ecclestonea na vjenčanje je došla u bijelom Rolls Royceu u kojem ju je vozio bivši vozač Formule 1, Jean Alesi. S njom je na stražnjem sjedalu bio otac Bernie koji ju je kasnije vodio do oltara. Petra je na sebi imala bijelu vjenčanicu Vere Wang, vrijednu 80.000 funti, dijamantnu tijaru i naušnice, a kosa joj je bila valovita i raspuštena. Na putu prema dvorcu Odescalchi smješkala se i mahala novinarima. Nešto ranije, iz hotela je izašla njena majka Slavica koja je izgledala elegantno u haljini zlatne boje te sestra Tamara, ujedno i vjenčana kuma koja je zablistala u asimetričnoj kreaciji sive boje.

Petrino je vjenčanje najavljivano kao jedno od najraskošnijih ove godine. Pozvano je oko 250 VIP gostiju koje su na svečanost u dvorcu dovezli automobili unajmljeni specijalno za to priliku. Dvorac je bio ukrašen u skladu sa zadanom temom "magičnog svijeta" prema Petrinim željama. Goste je zabavljalo 18 svirača iz Kraljevskog filharmonijskog orkestra, a predvodio ih je slavni Nigel Short. Uz njih je pjevao jedan od najslavnijih zborova na svijetu "Tenebrae Choir". Ceremoniju je predvodio velečasni Nick Papadopolous iz londonske crkve Svetog Petra. Na samom kraju obreda, novopečenim supružnicima pjevao je Andrea Bocelli koji je izveo svoj hit "Time To Say Goodbye", zatim "Somos Novios" i "Can't Help Falling In Love".

Gosti su nakon toga uživali u slavlju priređenom u vrtu. Pio se šampanjac Louis Roederer Cristal čija jedna boca košta oko 4.000 funti te vino Chateau Petrus. Za zabavu su bili zaduženi akrobati, a tijekom večeri bila su dva vatrometa. Za prvi ples bračnog para pjevao je obiteljski prijatelj Eric Clapton koji je navodno pristao nastupiti besplatno. Nakon toga na pozornicu su stali Black Eyed Peas i David Guetta. Samo njih je Bernie platio oko dva milijuna funti. Na raskošno Petrino vjenčanje došli su brojni poznati, poput Paris i Nicky Hilton te njihove majke Kathy, Sarah Ferguson i njena kći Beatrice, Flavio Briatore sa suprugom Elisabettom, a među uzvanicima našao se i Zlatko Mateša. Britanski mediji javljaju da je Bernie došao bez djevojke Fabiane.

Pročitajte više