Udovac na Valentinovo sam ručao i plakao za stolom dok je preko puta njega bio ženin pepeo

Foto: Facebook

FOTOGRAFIJA muškarca koji plače za stolom u restoranu, dok preko puta njega stoji boca s, kako se čini, pepelom njegove žene raznježila je korisnike Facebooka te mnogima vratila vjeru u vječnu ljubav.

"Svi ponekad svoje voljene doživljavamo zdravo za gotovo. Možda ih nekad zaboravimo poljubiti za laku noć ili postanemo toliko okupirani onime što radimo u tom trenutku da i ne primjećujemo sitnice koje našoj drugoj polovici znače puno.

Vidjela sam nešto zbog čega sam shvatila da nećemo uvijek imati jedno drugo, da pričamo, da se grlimo, volimo, pa makar ponekad i svađamo... Ova fotografija govori sve i mogla bi vam slomiti srce, baš kao što je i meni.

Na prvi pogled izgleda kao da ovaj muškarac Valentinovo provodi sam, no u ovoj prekrasnoj boci na kraju stola zapravo je njegova žena. Izgleda da je njegova ljubav prema njoj još toliko snažna da je vodi na ručak za Valentinovo... Čak joj je naručio i čašu vina... 

Molim vas, volite svoje najdraže dok imate priliku, nikad ne znate što donosi sutra", napisala je Chasidy Gwaltney u opisu fotke koja je lajkana više od 600 tisuća puta.

Pročitajte više