Uhićen glumac koji je glumio Rossova sina u Prijateljima, odmah se javio fanovima

Foto: Gulliver Image/Getty Images

GLUMAC Cole Sprouse, kojeg se neki sjećaju po ulozi Rossovog sina Bena u Prijateljima, uhićen je tijekom prosvjeda u Santa Monici u nedjelju, piše Buzz Feed. 

27-godišnjak bio je dio grupe prosvjednika koji su se okupili držeći transparente s likom Georgea Foleya i vičući: "Ne mogu disati."

Cole je svoje fanove o tome i sam izvijestio na Instagramu. 

"Grupa mirnih prosvjednika, uključujući mene, bila je uhićena. Prije nego što mediji to pretvore u senzacionalističku vijest o meni, postoji jasna potreba da progovorim o okolnostima: crni životi su bitni. Uhitili su me dok sam pokazivao solidarnost, kao i mnogi drugi u Santa Monici. Dali su nam opciju da odemo te nas upozorili da ćemo biti uhićeni ako to ne učinimo. Neki su pokušali otići, ali su nas presreli drugi policajci koji su nam zapriječili odlazak i počeli nam stavljati lisice. Ovo moram naglasiti kao heteroseksualni bijeli muškarac i javna osoba, posljedice uhićenja za mene će biti nikakve u usporedbi s mnogima koji sudjeluju u pokretu. Ovo nema veze sa mnom. Ovo je i bit će vrijeme da podržimo druge kad situacija eskalira, damo im podršku i učinimo ispravnu stvar. Ovo je vrijeme da promislimo što znači biti nekome saveznik. Nadam se da će i drugi koji su na mom položaju napraviti isto", napisao je u objavi.  

Pročitajte više