Ujak Kate Middleton: Meghan Markle nije dobra osoba

Foto: Profimedia

Gary Goldsmith, ujak Kate Middleton, otkrio je što misli o Meghan Markle i čini se da nije njezin obožavatelj. Bivši stanar Celebrity Big Brothera kritizirao je vojvotkinju od Sussexa, kojoj je pritom dao nadimak Nasmijana Djevojka, pa se dotaknuo i njezinog braka u intervju za Times.

"Suočimo se s tim, nasmijana djevojka neće biti tu zauvijek, zar ne? Mislim da je nestalna. I mislim da je ona jako loša za Harryja i našu zemlju", rekao je Goldsmith. Dodao je da mu se ne sviđa činjenica da je Markle optužila članove kraljevske obitelji za davanje rasističkih primjedbi o boji kože njenog sina Archieja uoči njegova rođenja u svibnju 2019.

Inače, Markle nikad nije otkrila imena članova kraljevske obitelji koji su uputili te optužbe, ali nizozemske kopije nove biografije Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival, novinara usmjerenog na kraljevsku obitelj Omida Scobieja, otkrivaju da su to bili Middleton i kralj Charles III. "Zato me toliko ljuti ono što je Meghan rekla o Kate", nastavio je ujak.

"Ja i Carole [Middleton, Kateina majka] odrasli smo u vrlo raznolikoj zajednici. Sve kulture kojih se možete sjetiti. Ideja da Nasmijana Djevojka kaže da je Kate rasistica čini me bijesnim. Kate zna korijene svoje obitelji i ponosna je na njih. Žao mi je, ali Nasmijana Djevojka nije dobra osoba", rekao je.

Goldsmith je otkrio i što misli o preseljenju Harryja i Meghan u SAD. Naime, smatra da oni "jure za američkim korporativnim novcem" i da je to "jako ružno". "Princ William, Harry i Kate bili su mali trio koji je potpuno uništen. Uz sve to što se događa, a ima i drugih stvari koje se događaju, a nisu u javnoj domeni, jesu li oni apsolutno najsretniji? Ne. Djeca im donose puno radosti, ali ne", govori Gary.

Intervju je obavljen prije nego što je objavljeno da Kate ima rak

Iz Timesa su napomenuli da je ovaj intervju obavljen prije nego što je izašla javna objava da Kate Middleton ima rak. "U siječnju sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspješna. Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan", rekla je princeza od Walesa u videoporuci.

Middleton je rekla da su joj njezini medicinski timovi savjetovali da se "podvrgne preventivnoj kemoterapiji", za koju je rekla da je sada u ranoj fazi. Nakon princezine šokantne objave Goldsmith je na X-u podijelio da će se povući iz britanskog finala Celebrity Big Brothera u petak navečer.

"S obzirom na današnje vijesti, neću prisustvovati večerašnjem finalu Celebrity Big Brothera", napisao je. "Želio bih od srca zahvaliti svojim sustanarima i svima koji su sudjelovali u stvaranju ove briljantne emisije. Nadam se da ćete svi uživati ​​u svojoj posebnoj noći", dodao je. U međuvremenu princ Harry i Meghan Markle uputili su Kate dobre želje javno, ali su i privatno stupili u kontakt s njom unatoč zategnutom odnosu.

Pročitajte više