Ultrazvuk ove bebe iznenadio je liječnike, a kad se rodila, njena mama nije mogla vjerovati što vidi

Foto: Instagram

VEĆINA beba se rađa gotovo potpuno ćelavo pa kosatije bebe uvijek privuku mnogo pozornosti, ali malena Lexi-Rose ih je sve prešišala.

Trenutno joj je samo pet mjeseci, a već je proglašena najkosatijom bebom Velike Britanije, piše Metro.

Liječnici su njenu gustu kosu primijetili već na ultrazvučnim snimkama, a kad se rodila, njena mama Hanna Hollins ostala je u šoku. Čak su joj i babice priznale da još nisu vidjele bebu s toliko puno kose.

"Ljudi me na ulici stalno zaustavljaju i komentiraju njenu kosu. Jednostavno ne mogu vjerovati da beba ima toliko kose. I ja sam bila u šoku kad se rodila jer je imala vrlo dugu kosu, a od tad je još narasla", objasnila je Hanna i dodala da je i njena prva kći Sophia-Hope rođena s kosom, ali ni blizu toliko dugom kao njena mlađa sestra.

"Objasnili su mi da obično na takvom skeniranju ne mogu vidjeti ima li beba kose, ali kod Lexi-Rose se kosa dobro vidjela. I sama sam bila rođena s puno kose, ali ni približno ovoliko", kaže Hanna.

Mama Lexinu kosu mora svakodnevno sušiti fenom kako bi je održavala.

"Ne želim je odrezati, neka bude prirodna. Obično joj samo stavim ukosnicu kako joj ne bi išla u oči, a njoj to nimalo ne smeta", objasnila je majka.  

Pročitajte više