Uma Thurman izgubila unosan ugovor s Lancomeom

NAKON dvije godine promoviranja poznatih kozmetičkih proizvoda uz honorar od 15 milijuna dolara glumica je iznenada dobila nogu bez ikakvog objašnjenja.

Zločesti tabloidi tvrde da je 33-godišnja plavuša nogirana zbog starosti no drugi misle da se šefovima "Lancomea" nije svidjela njena nova uloga grube cure u novom Tarantinovom filmu "Kill Bill" za koju je primila izvrsne kritike.

Nakon ugodnog plesanja s Travoltom u "Pulp Fiction" Uma u ovom filmu glumi pripadnicu mafije koju želi napustiti pa kum naređuju da joj na vjenčanju pucaju u glavu.

Nakon pet godina ona se budi iz kome i kreće u osvetnički pohod u Tarantinovom stilu pa su kritičari napisali da tako jezive i grube scene još nisu viđene na filmu.

Glumica je izjavila da je u "Kill Billu" ustrijele iz revolvera, mlate, siluju i bodu sabljama pa bi se film zapravo trebao zvati "Kill Uma".

Svi tvrde da je Tarantino nakon "Pulp Fiction" napravio još jedno remek dijelo u trajanju od tri sata pa je film na radost njegovih obožavatelje podijeljen u dva dijela.

Pročitajte više