Umirovljenik iz Kutine molio da netko udomi njegovu kujicu jer on mora u dom

Foto: Facebook

NA DRUŠTVENIM mrežama pojavila se molba jednog umirovljenika koji je tražio skrbnika za svoju kujicu Malu. Naime, on već sutra zbog bolesti mora u dom.

"Skrbnik ove kujice sutra ide u dom i plače jer nema kud s njom, a što će ona? Može li ju tko primiti do udomljenja? Našao ju je kao odraslu, procjena je da trenutno ima 8-10 god, cijepljena, čipirana, kaže da je vjerojatno kastrirana jer se nikad nije tjerala (tako on kaže), u tipu pekinezera je", objavili su iz utočišta za životinje Plavi križ.

Skrbnik ove kujice sutra ide u dom i plače jer nema kud s njom, a što će ona? Može li ju tko primiti do udomljenja?...

Objavljuje Plavi križ / Blue Cross sanctuaryČetvrtak, 3. studenoga 2022.

"Nemamo trenutno više informacija jer je s njim pričala kolegica iz Kutine, a mi samo pokušavamo pomoći naći smještaj dok ne završi na cesti. Dijelite na sve strane, molimo vas, da joj se nađe dobar dom. Ako imate kutak u koji bi ju mogli primiti za prvu ruku, javite nam se u inbox", dodali su.

Za kujicu naposljetku pronađen smještaj, ali postoji i maca

Isti apel podijelila je i udruga Faun. Oni su u međuvremenu otkrili da je za kujicu pronađen dom, no ne i za macu koja je također živjela s ovim umirovljenikom.

"Kujica ima smještaj - maca još uvijek nema! HITNO!!!! Traži se smještaj za ovu kujicu i jednu macu (sliku nemamo), kujica je cijepljena i čipirana, stara oko 8 godina. Mica je bijela sa sivim repićem, stara godinu dana, nije kastrirana. Vlasnik zbog bolesti SUTRA ide u dom i jako im je bitno i hitno da se što prije smjeste!!" objavili su oni prije nekoliko sati.

Zasad se čini da je bez doma još uvijek jedna maca, a ovom gospodinu bi zasigurno odlazak u dom bio puno lakši kad bi znao da su njegove ljubimice na sigurnom...

Pročitajte više