Umro glumac Nicolas Coster, poznat po ulozi u seriji Santa Barbara

Foto: IMDb/Profimedia

U 90. GODINI preminuo je glumac Nicolas Coster, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji iz serije Santa Barbara. Tužne vijesti podijelila je njegova kći Dinneen na Facebooku.

"S velikom tugom u srcu javljam da je moj otac i glumac Nicolas Coster preminuo u bolnici u Floridi. Molim vas inspirirajte se njegovim umjetničkim postignućima i znajte da je bio vrhunski glumac. Zauvijek ću ga pamtiti i kao sjajnog oca. Počivao u miru", napisala je.

Obožavatelji Santa Barabe glumca se sjećaju po ulozi avanturista i ženskaroša Lionela Lockridgea. Glumio je i u brojnim drugim popularnim serijama, kao što su Charliejevi anđeli, Ubojstvo i Zvjezdane staze: Nova generacija.

Dirnula ga priča žene iz Dubrovnika

U razgovoru za britanski Daily Mail 2009. godine Coster se prisjetio posjeta Hrvatskoj i susreta s jednom obožavateljicom u Dubrovniku.

"Kada sam prošle godine bio u Hrvatskoj, u Dubrovniku mi je prišla jedna žena i sa suznim očima rekla: 'Gledali smo vas u Santa Barbari tijekom bombardiranja. Našli smo utjehu u toj seriji dok smo se skrivali u podrumu'. To me jako dirnulo", ispričao je glumac.

Pročitajte više