UNIQUE Online Store - novi web-shop koji će obožavati ljubitelji kozmetike i parfema

Foto: Press

UNIQUE Online Store je novo mjesto za online kupnju, koje će razveseliti sve beauty entuzijaste jer, osim super popusta, velikog broja ekskluzivnih brendova, UNIQUE Online Store nudi i besplatnu dostavu za sve narudžbe do kraja kolovoza.

Pronađite proizvode sa svjetskog tržišta u najboljem omjeru cijene i kvalitete te izaberite nešto iz ponude mirisa, make-upa, proizvoda za njegu tijela, lica i kose. Ako volite kupovati na popustima, obradovat će vas činjenica da na ovom web-shopu popusti idu i do -70%.

UNIQUE web-shop je intuitivan, jednostavan za upotrebu bez obzira na to koristite li ga na računalu ili mobitelu - u samo nekoliko koraka doći ćete do željena artikla.

Istinske zaljubljenike u make-up će obradovati vijest da na ovom web-shopu mogu pronaći poznate brendove, poput e.l.f. Cosmeticsa, theBalma, GOSH-a, MUA Make up Academyja, Teeeza, Couleur Caramela i drugih, a uskoro najavljuju dolazak još nekih svjetski poznatih make-up brendova.

Za sve ljubitelje mirisa UNIQUE je u ponudu svrstao kultne parfeme poznatih brendova. Pobornici unikatnih mirisa na ovom web-shopu mogu pronaći i nišne parfeme brendova Masaki i Derek Lama.

Ono što još izdvaja UNIQUE od drugih beauty-shopova je i velik izbor profesionalnih proizvoda za njegu i bojenje kose. Ako poželite isprobati neku novu "ludu" boju za kosu, FUDGE Paintbox polutrajne boje za kosu odlično su rješenje. Za njegu i stiliziranje kose UNIQUE još izdvaja brendove Aloxxi, Rene Furterer te Sexy Hair.

Iskoristite ljetne popuste do -70%, besplatnu dostavu do 1. 9. te uživajte u šopingu i postanite dio UNIQUE obitelji! Posjetite ih na linku.

Pročitajte više