Upala na faks jer su njeni iskeširali milijune, a sad svima pokazala srednjak

Foto: Instagram

OLIVIA JADE GIANNULLI, YouTuberica i kći zvijezde "Pune kuće" Lori Loughlin, osjetila se ugroženom nakon što je u ožujku u javnost procurila informacija da su njeni roditelji iskeširali 500 tisuća dolara (oko 3,3 milijuna) kuna za upis svojih dviju kćeri na kalifornijsko sveučilište.

19-godišnjakinja se našla na udaru kritika zbog cijele priče, što je zamjerila svojim roditeljima, a sada je svima odučila poslati jasnu poruku na Instagramu.

Olivia je na svom profilu podijelila fotku na kojoj pokazuje srednji prst, a u opisu je označila Daily Mail, Star Magazine, People, Perez Hilton i Every Other Media Outlet uz hashtag: "Blizak izvor kaže." Fotografija je skupila više od 402 tisuće lajkova, a mnogi su u komentarima podržali njen potez.

"Kraljica", "O moj Bože, bez riječi sam", "Hvala Bogu", "Legenda", pisali su joj. Iako je oštro pokazala svoje stavove, mlada YouTuberica svoje roditelje krivi za neugodnu situaciju koja joj je obilježila život.

Kada je skandal izbio u javnost, djevojka se povukla s društvenih mreža, a kako se naljutila na roditelje, zahladila je odnos s njima. "Olivia trenutno ne priča s roditeljima i osjeća se kao žrtva. Krivi mamu i tatu za skandal i silaznu putanju svoje karijere", kaže izvor blizak Oliviji za Us Weekly.

Američki tabloidi tvrde kako je ipak oprostila majci, osobito nakon što je objavila fotku iz djetinjstva kako bi joj čestitala rođendan, no i dalje nije u potpunosti prešla preko svega. "Još uvijek joj zamjera jer shvaća da ju je ovaj skandal obilježio i nikad ga neće zaboraviti", kaže drugi izvor za Entertainment Tonight.

Podsjećamo, u optužnici tužitelji tvrde da su Loughlin i njezin suprug Mossimo Gainnulli pristali platiti mito u ukupnom iznosu od 500.000 dolara u zamjenu za to da njihove dvije kćeri budu određene kao regruti sveučilišne ekipe, što im je uvelike olakšalo upis. Supružnici su izjavili kako nisu krivi, no budu li ipak proglašeni krivima, čeka ih kazna i do 40 godina zatvora.

Pročitajte više