Upecaj priliku: Index i Tuborg Green Beat traže fotoreportera

NA ZRĆU, od 12. do 15. kolovoza, u klubu Papaya dogodit će se drugo izdanje  Tuborg Green Beata na kojem će svirati neki od trenutno najznačajnijih  svjetskih DJ-a i producenata:

12.08. -  Swedish House Mafia
13.08. -  Eric Prydz
14.08. -  Mark Knight & Dirty South
15.08. -  Pete Tong

Zabavu, komade i atmosferu treba ovjekovječiti i na fotkama pa Index i Tuborg traže fotoreportera koji će pratiti ludilo na Zrću. Dakle, ako se frendovi dive tvojim fotkama, a ti smatraš da je došlo vrijeme da se hrpa ljudi uvjeri da su stvarno cool, do 9. kolovoza na mail index.nagrada@gmail.com  pošalji nam tri najbolje fotografije i svoje osobne podatke (ime i prezime te broj mobitela).

Mi ćemo fotke objaviti, a autor fotke koja dobije naviše glasova čitatelja ide direktno na Zrće. Presretnog pobjednika natječaja objavit ćemo 11. kolovoza.

Naravno, zadatak nije nimalo lak, no pobjednika očekuju četiri naporna dana i noći koje uključuju: dnevno brijanje po Zrću, VIP tretman tijekom festivala, druženje s najboljim svjetskim DJ-ima i producentima te puno hladnog Tuborga. No, trebat će nešto i raditi, ali to ne bi smio biti poseban problem jer fotoaparat čini čuda kad je upucavanje u pitanju.

Pročitajte više