Upoznajte srpsku Cindy Crawford: "Na početku karijere su me kritizirali zbog velikih grudi"

Foto: Instagram

BOJANA KRSMANOVIĆ prelijepa je Sprkinja s talijanskom adresom koja je nedavno postala zaštitno lice poznatog brenda donjeg rublja. Zbog lica, ali i oblina, Bojana nevjerojatno nalikuje Cindy Crawford. U intervjuu koji je dala za talijansko izdanje magazina "Gracija" Bojana je objasnila da je snaga ljepote u, a ne na ženi.
 
 
"Prevelike grudi, previše oblina, nisi dovoljno mršava...na prvim kastinzima, a tada sam bila tinejdžerica, su me konstantno kritizirali" priča Bojana.
 
 
"Na početku je bilo jako teško raditi ovaj posao, jer osjećaš da te netko stalno osuđuje, čini se da ti je tijelo puno mana i lako dobiješ neki kompleks. Kada ti govore da nisi dovoljno lijepa, to je loše za psihu, stalno se osjećaš sve nesigurnije. Jedini način je da naučiš da ne slušaš kritike. Da bi ostvario uspjeh, moraš biti jak, u suprotnom nećeš uspjeti", ispričala je Bojana talijanskim novinarima.
 
 
Oduvijek je bila tvrdoglava i nije se htjela pridržavati dijeta, pa svoj uspjeh, osim seksi izgledu, duguje i svom čvrstom karakteru. 

Pročitajte više