Urban: Oliver Dragojević me ogovarao pa otkazujem zajednički nastup

OLIVER Dragojević nastupit će 9. listopada u Carnegie Hallu u New Yorku, a prema prvim najavama, na pozornici mu se trebao pridružiti i Damir Urban. Ipak, riječki je rocker izostavljen sa službenog popisa glazbenih gostiju, a prema njegovim riječima, za to je zaslužan upravo Oliver, koji se prijateljima navodno povjerio kako Urbana ne želi na svom koncertu. Uoči izlaska novog albuma, Urban je medijima otkrio kako je došlo do "igre gluhog telefona" između njega i splitskog pjevača.

"U principu želja za mojim nastupom nije potekla od Olivera Dragojevića, već od organizatora koji su na neki način htjeli taj koncert približiti toj publici, strancima. Na neki način ga modernizirati", rekao je Urban portalu Net i dodao kako je volju za nastupom izgubio čuvši da ga Oliver zapravo ne želi na koncertu. "Čuo sam i od ljudi s kojima se druži da ne želi da budem tamo, a i po njegovim izjavama u medijima sam zaključio da je to tako i da je bolje da u to ne ulazim. Nitko mi nije rekao da odstupim, no rekle su se neke stvari preko kojih se znalo da neću moći prijeći", otkriva Urban loše odnose na estradi.

"Meni to iskreno ne treba, pa sam odustao od toga. Ispod česti mi je da se guram u to. Nema tih financijskih razloga da me natjeraju da se tamo popnem u takvoj situaciji. Skidam kapu Oliveru zbog svega što je napravio u svom životu. Meni je samo žao što netko, ili on, nije našao vremena i javio mi se", rekao je Urban portalu Net u pokušaju da stane na kraj silnim tračevima koji kruže hrvatskom estradom, a tiču se njega i "morskog vuka" Olivera Dragojevića.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više