Urnebesno dopisivanje: Mama našla sinovu seks igračku pa pitala tviteraše što je to

Foto: Twitter

ŽENA pod imenom Patty Parson ovog je tjedna naučila mnogo toga o svom sinu, igračkama za seks i internetu. Bez svih tih saznanja možda bi joj ipak bilo bolje.

Sve počinje kad je Patty u kupaonici koju koristi samo njen sin pronašla za nju vrlo neobičan predmet. Odgovor na pitanje što je to pričvršćeno na zid kupaonice odlučila je potražiti na Twitteru.

"CJ je jedini koji koristi kupaonicu u prizemlju. Kad sam je otišla očistiti našla sam ovo. Zna li itko što je to", upitala je.

Ubrzo joj je došao odgovor da je to seksi igračka za muškarce, što ju je šokiralo.

"Zašto svi ovi ljudi klikaju ovo srce pored mog tweeta? O ne, pozlit će mi. Što je smiješno, ovo je prljavo? Nadam se da ovo nije to što kažete, moj CJ to ne bi radio. Ne, ovo ne može biti to, moj sin nikad ne bi imao takvo što u svojoj kupaonici", niz je tweetova koje je ispisala u kratkom roku.

Ubrzo joj se javio i proizvođač seksi igračke koju je pronašla kod svog sina i potvrdio da je to njihov proizvod.

"Što 19-godišnjak radi s tim smećem? Ne smijete to prodavati tinejdžerima", uzvratila je i dalje šokirana Patty.

Drugi korisnici brzo su je podsjetili da 19-godišnjaci mogu ići u rat pa nema razloga zašto ne bi masturbirali s 19 godina.

"Može se boriti za svoju zemlju, ali njegovo posebno mjesto na tijelu rezervirano je samo za njegovu buduću suprugu", poručila im je Patty.

Sljedeći put se javila nakon što su ona i CJ obavili "iskren" razgovor.

"CJ tvrdi da se ne samozadovoljava i ja mu vjerujem. Rasprava završena", napisala je.

Ubrzo je otkrila koju joj je priču sin prodao.

"CJ kaže da je igračka od njegovog prijatelja i bacili smo je iz kuće. Taj prijatelj ne smije doći kod nas za Dan zahvalnosti", napisala je.

Iako nema dokaza da je priča istinita i da je jadna Patty doista tako naivna, složit ćete se da je priča urnebesna. 

Pročitajte više