Uvijek golišava Aleksandra Grdić vrijeme krati u društvu muških modela

ALEKSANDRI GRDIĆ je ukraden fotoaparat. Nedavno se isto dogodilo Marku Grubniću, ali i mnogim zvjezdicama našeg estradnog neba. Rezultat je uvijek isti; nekoliko najčešće neukusnih lascivnih fotkica i pozamašna količina medijskog prostora do koje je nemoguće doći regularnim putem.

Aleksandra se, kaže, uopće ne brine, navodno su fotografije missice zabilježene na memorijskoj kartici ukradenog aparata apsolutno čedne, a ionako joj nije ni ostalo ništa za pokazati pa eto, zašto bi se i brinula.

Alex se hladi u društvu Mistera

Umjesto toga, ljeto krati šetuckajući se po jadranskim plažama, ovaj put u društvu Saše Obrenovića, mladića koji se u Santo Domingu okrunio titulom najboljeg svjetskog modela te trećeg pratitelja Mister Handsomea svijeta. S njima je i njegova djevojka.


Miss Alex, koja će i ovog ljeta vjerno služiti klubu Hacijenda i njezinim posjetiteljima, ljeto provodi radno i nemirno na relaciji između mora i kopna. Kaže, naporno joj je, ali s druge strane, i uživa.

Provodi po Jadranu

Naši vjerni paparazzi nedavno su je zatekli u Opatiji, gdje je s prijateljicom Jelenom Orešković tulumarila po ondašnjim klubovima. Oreškovićka i Grdićka su se, ne ispuštajući cigarete i alkohol iz ruke u opatijskom Hemingwayu zabavljale do dugo u noć, a pažnju su plijenile već prokušanom i sigurnom metodom - pokazivanjem nabujalog poprsja.

Sreli smo je i u Šibeniku, također u društvu Oreškovićke, ali i mladog napadača grčkog Panathinaikosa i nesuđene Hajdukove zvijezde, Ante Rukavine, koji je, baš poput svakog nogometaša, u pauzama između treninga došao provjeriti što ima novo na manekenskom meniju u njegovom rodnom gradu.

Pročitajte više