Uz Antoniju Blaće i Ellu Dvornik kandidati HTZ-a potpisivali svoj prvi CD

IAKO show Hrvatska traži zvijezdu još uvijek nije doživio svoje veliko finale, kandidati showa polako su stasali u prave pravcate zvijezde, a obožavatelja svakim danom broje sve više. To su i dokazali kada su na jutrošnjem eventu u centru grada potpisivali svoj prvi zajednički nosač zvuka "Na putu do zvijezda", a gužva koju su izazvali u Dallasovoj poslovnici bila je dostojna one kakvu izaziva, primjerice, neka od Severininih promocija. Međutim, iako mnogobrojni, obožavatelji naših vrlih kandidata ipak su većinom dječica, a da i oni mogu biti itekako poduzetni pokazali su gurajući se u redu za potpis i fotografiju svojeg idola.

Inače, sinoć, u petoj live emisiji kandidati showa imali su zadatak otpjevati ljubavne pjesme i filmske teme, a u sve oštrijoj konkurenciji apsolutno je briljirao i Indexov favorit Zoran Mišić, kojeg je i Tony Cetinski pozvao da mu se pridruži na pozornici u zagrebačkoj Areni. Tony je na svoj koncert, ali onaj u Zadru, pozvao i "hrvatsku Pink", Ivu Ušalj, koja je, iako je oduševila naš stručni žiri, zbog nedostatka glasova publike, iz showa sinoć ispala.

Na eventu se zatekla i Ella Dvornik

A uz svesrdnu podršku Antonije Blaće, kandidati su jutros dobili i onu Elle Dvornik, koja se, doduše, na ovom eventu pojavila slučajno, ali je odmah pristala na fotografiranje s kandidatima i okupljenim obožavateljima. Iako Ella ne prati hrvatsku estradu, rado bi bila, kako nam je otkrila, dio nje, pa poneka fotka sa zvijezdama u usponu, zna Ella, tome sigurno neće odmoći. Sve u svemu, opća zanimacija javnosti koju su naši kandidati izazvali urodila je plodom, a želite li i vi tulumariti uz mlade milozvučne glasove, svakako što prije požurite po svoj primjerak ovog CD-a prije nego što nam na redakcijsku adresu stigne informacija - rasprodano do kraja!

V.V.
Foto: Borna Čarvag

Pročitajte više