Uz sve obveze, Nicole Kidman uvijek nađe vremena za "Nedjeljnu Ružicu"

KADA je u srpnju prošle godine oskarovka Nicole Kidman rodila prvo dijete, odlučila je objaviti rat paparazzima i ne dopustiti im da fotografiraju lice njezine preslatke djevojčice Sunday Rose. Nakon više mjeseci verbalnih svađa s hordom fotografa koji kampiraju ispred njezine kuće u Hollywoodu, digla je ruke "od te pošasti".

"Zovem je čudom od djeteta jer je zaista pravo čudo da sam je dobila u ovim godinama"

Nicole se sada svakodnevno i bez imalo ustrajnosti pojavljuje pred fotoobjektivima baš kao i njezin suprug Keith Urban. Ponosni tata je također prošetao svoju kćerkicu samo nekoliko dana prije nego što ode na glazbenu turneju zbog koje ga neće biti nekoliko mjeseci. Osim što bračni par itekako misli na svoju karijeru, pokazali su kako uza sve to stignu biti brižni roditelji.

"Kada sam saznala da sam trudna, bila sam krajnje zaprepaštena. Toliko sam godina nastojala zatrudnjeti, a taman kada sam pomislila da to možda nije moja sudbina, dogodila mi se Sunday Rose. Zovem je čudom od djeteta jer je zaista pravo čudo da sam je dobila u ovim godinama", izjavila je 42-godišnja glumica tijekom gostovanja kod Oprah Winfrey.

"Keith i ja smo razmišljali o imenu, a onda smo se sjetili da oboje volimo nedjelje"

Budući da je Sunday Rose (Nedjeljna Ružica) poprilično neobično ime u cijelom svijetu, Oprah ju je upitala tko je smislio tako originalno ime. "Keith i ja smo razmišljali o imenu, a onda smo se sjetili da oboje volimo nedjelje, to nam je najdraži dan u tjednu. Ako si sam, nedjelje ti mogu biti jako tužne, no ako imaš obitelj, nedjelja je prekrasan dan. Upravo smo zbog toga našu kćerkicu nazvali tim imenom", otkrila je Nicole Kidman.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više