Uzeo Martini mobitel i šokirao žiri: "Dno dna, najlošije ikad u Supertalentu"

Foto: Facebook

FILIP RATKOVIĆ sebe smatra mađioničarem i komičarem, no na Supertalentu se nije dokazao kao nijedno. Najprije je pokušao "pročitati Martini misli" tako što joj je uzeo mobitel i pokušao pogoditi zadnja dva broja njenog broja mobitela.

Pogađate već - nije uspio. Martina je ostala u čudu, dala mu X i rekla: "Ajde mi molim te vrati mobitel." 

Pošto je Filip na početku rekao da je i komičar, Janko mu je odlučio ponuditi još jednu priliku pa ga je zamolio da izvede stand up nastup. "Ne kužim zašto su čarape na odjelu s donjim rubljem u trgovinama. To se ne nosi kao donje rublje. Ok, osim onog kako ih ja nosim", rekao je Filip i malo nasmijao publiku i Bilmana, no ne i ostale. "Čekaj, tebi je ovo smiješno?", pitala je Maja u šoku Bilmana.

Na kraju je Filip dobio četiri X-a, a Martina mu je rekla: "Ti moraš znati da je ovo bilo dno dna." "Ja ne mogu vjerovati da se ovo događa, ovo je nešto najlošije ikad u Supertalentu", rekla je Maja, a Filip je napustio studio.

Prije njega nastupio je Samir Salčin iz Mostara koji se bavi freestyle nogometom. On je svojim nastupom potpuno podijelio žiri.

Samir je na pozornicu Supertalenta izašao sramežljivo, a onda je uzeo loptu i počeo izvoditi akrobacije. Potkralo mu se nekoliko grešaka, no uspio je odraditi nastup do kraja. 

Prva ga je komentirala Martina koja mu je rekla da vidi da je to zahtjevna vještina, no da je njoj bio izuzetno dosadan. Maja se složila s njom i rekla da ni njoj nije bio najzanimljiviji, no da cijeni njegovu vještinu.

Onda je na red došao Davor Bilman koji je njegovom točkom bio oduševljen te mu je rekao da ga definitivno želi ponovno vidjeti u Supertalent. "Definitivno da", rekao mu je kad je došlo glasanje na red. "Od mene ne", hladno mu je rekla Martina.

Janko se također složio s Bilmanom i dao mu prolaz, a konačnu riječ imala je Maja. Uz kratko razmišljanje i ona mu je dala prolaz te je Samir tako zaslužio prolaz dalje.

"Ja sam nezadovoljniji od njih, inače nikad ne griješim, reflektori su mi smetali", rekao je na kraju freestyler.

Pročitajte više