Vanja Modrić je radila u Mamićevoj agenciji, Luka ju je osvojio kad mu je bilo 19

Foto: Davor Puklavec/Goran Stanzl/Robert Anic/Pixsell

Tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru prisjetit ćemo se ljubavnih priča hrvatskih reprezentativaca.

VANJA i Luka Modrić jedan su od najskladnijih i najstabilnijih parova javne scene. Uz njih dvoje ne veže se niti jedan skandal, a u ljubavnoj su vezi od Modrićeve 19. godine, odnosno od samih početaka njegove karijere.

Luka i Vanja vjenčali su se 2010. godine i u braku dobili troje djece: Ivana, Emu i Sofiju. Vanja je suprugu najveća podrška od njegovih početaka, a otkako su zajedno, u javnosti se nije pojavila nijedna negativna priča o njihovom odnosu.

Vanji je bilo 25, Luki 19 godina

Zdravko Mamić jednom je prilikom pričao kako je Luka Modrić od svojih početaka bio izrazito discipliniran. Govoreći o njegovoj radnoj etici, Mamić je ispričao da mu Vanja snimi svaku njegovu utakmicu te da je Modrić gleda kada dođe kući kako bi vidio greške koje je napravio. Navodno bi mu Vanja svaki put pripremila i biftek.

Ljubavna priča najboljeg hrvatskog nogometaša i ekonomistice Vanje Bosnić počela je kada je njemu bilo 19 godina, a njoj 25.

Ona je radila u Mamićevoj agenciji, a mladi nogometaš tek je počeo karijeru. Sve je počelo telefonskim razgovorom koji je trajao tri sata, a stvari su postale ozbiljne već nakon šest mjeseci, kada su počeli živjeti zajedno.

Do oltara ju je dopratio Mamić

Vjenčali su se nakon četiri godine veze, 12. svibnja 2010. godine u Zagrebu. Vjenčanje nogometaša i ekonomistice je održano u crkvi Majke Božje Lurdske, a Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić. Svadba je održana u Westinu, a mediji su je odmah nazvali svadbom godine.

Nedugo nakon vjenčanja rodio im se sin Ivano. Tri godine kasnije na svijet je došla Ema, a malena Sofija rodila se 2017. godine. Iako ne voli eksponiranje u javnosti, mnogima je jasno da Vanja Modrić itekako utječe na karijeru i odluke slavnog supruga. 

Pročitajte više