Vanna na premijeri "Kralja lavova" pokazala prekrasnu 18-godišnju kćer

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

JEDNA od glavnih zvijezda hrvatske premijere nove verzije "Kralja lavova" bila je Vanna, a svi su se pitali tko je plavokosa ljepotica u njezinu društvu. Riječ je o 18-godišnjoj Jani, kćeri Vanne i Andrije Vrdoljaka koja je uspješan kraj srednje škole proslavila s mamom i prijateljicom Nikom na najiščekivanijoj projekciji godine.

Vanna je za hrvatsku verziju "Kralja lavova" snimila i pjesmu, a film je, osim njezine kćeri, došao pogledati i sin Luka, no ovog puta je vješto izbjegao fotoreportere. Njegovoj sestri Jani kamere ipak nisu smetale, pogotovo zato što je upravo uspješno odradila državnu maturu i veseli se upisu na fakultet.

Vanna je na premijeri "Kralja lavova" predstavila i novi imidž, kreiran prvenstveno za novi spot i novi album. Na Instagramu je ovih dana objavila kadrove sa snimanja videa za pjesmu "Kad smo se voljeli" koja će se naći na novom albumu "Izmiješane boje". Izlazak albuma predviđen je za jesen, osim nekoliko novih pjesama, sadržavat će i hitove koje je izdala u proteklih nekoliko godina, kao i neke nove verzije starih singlova.

Jana je bila zvijezda i prije rođenja

Zvučat će čudno, ali domaća se javnost Vannine kćeri Jane sjeća i prije nego što je rođena. Vanna je, naime, bila trudna baš za vrijeme pobjede na Dori 2001. godine s pjesmom "Strune ljubavi", a na pozornici je zablistala u haljini Dženise Pecotić.

Pročitajte više